logo
Slideshow Image Slideshow Image Slideshow Image Slideshow Image Slideshow Image

Despre noi

R&S Mind - ROMANIA Seipee - ITALIA
R&S Mind SRL a fost creata in 2013 ca agent roman al SEIPEE pe o piata est europeana cu real potential de crestere. S-a adaugat astfel puternicei echipe italiene de la Limidi di Soliera o echipa entuziasta si experimentata, cu legaturi istorice cu firma “mama”, SEIPEE SpA.
Competentele echipei romanesti (tehnice, de logistica, de cunoastere a cadrului legal romanesc armonizat cu cel european in domeniul cerintelor de proiectare ecologica a motoarelor si al utilizarii eficiente a energiei electrice), studiul si cunoasterea nevoilor pietei specifice est europene au condus la o abordare noua a modelului de afacere, centrata pe nevoile clientilor (calitate, conformitate, competitivitate, timp scurt de livrare). Astfel, R&S Mind SRL isi propune in primul rand, fara insa a se limita la aceasta, sa fie o interfata completa si rapida intre client si facilitatile de desfacere/depozitare ale SEIPEE care dispun in permanenta de 50.000 motoare electrice gata de a fi livrate: trifazate, monofazate, cu frana, compacte, cu dimensiuni reduse si speciale, adaptate la cerintele clientului.
Orice client poate sa devina importator direct, beneficiind astfel de toate facilitatile oferite de aceasta pozitie, facand in primul rand referire la absenta TVA-ului in tranzactii dar si la toate activitatile care decurg din gestionarea acestuia. Li se acorda si garanteaza clientilor inclusiv libertatea alegerii transportatorului / carausului – propriu sau asigurat de exportator.
Prelucrarea datelor, cerintelor clientilor, ofertarea, gestionarea platilor, consultanta, suportul pre- si post-vanzare, externalizarea functiunilor diferite de competentele de baza facandu-se in Romania, sunt create si asigurate premisele pastrarii competitivitatii si stabilitatii pe termen lung a preturilor. De asemenea, prin degrevarea echipei italiene de o serie de activitati administrative se asigura o viteza sporita de reactie si in consecinta, timpi scurti de livrare.
R&S Mind SRL adauga astfel, prin modelul implementat valoare suplimentara, specifica mediul economic din arealul geografic de competenta, fata de oferta generoasa, bogata si extrem de competitiva a SEIPEE SpA.
Astfel intelegem si probam cunoasterea faptului ca trebuie sa venim in intampinarea nevoilor si cerintelor personalizate ale clientilor nostri. Stim ca asigurarea satisfactiei clientilor este garantia succesului nostru, dar si al Dumneavoastra.
(traducere in romana)
In trecut, in anii 1950, antreprenorii au dobandit o bogata experienta si competenta tehnica in domeniul mecanicii si motoarelor electrice. Din aceasta experienta, s-a nascut la Modena in 1972, SEIPEE. Scopul a fost de a incerca sa raspunda noilor cerinte, in schimbare treptata, ale clientilor nostri.
Cu alte cuvinte, noua filosofie de lucru numita "just in time" s-a impus de la sine. Acest lucru a impus si reducerea stocurilor si imbunatatirea serviciilor catre clienti prin livrarea comenzilor, care nu au mai fost produse „en masse” pentru depozitare, dar au apartinut intotdeauna ultimei generatii.
Acest angajament a implicat reducerea timpului de raspuns si de livrare la un nivel minim. SEIPEE figureaza acum ca lider in sectorul motoarelor electrice, nu numai in Italia dar si in strainatate.
Facilitatile noastre de depozitare contin 50.000 motoare electrice gata de a fi livrate: trifazate, monofazate, cu frana, compacte, cu dimensiuni reduse si speciale, adaptate la cerintele clientului.
Productia se realizeaza prin intermediul tehnologiilor state-of-the-art. Materiile prime sunt supuse unor controale riguroase in timpul diferitelor etape, incluzand-o pe cea finala; aceasta ne permite nu numai sa respectam pe deplin Certificarea noastra conform UNI EN ISO 9001:2000, ci garanteaza, de asemenea, constanta unei inalte calitati - asa cum ea este demonstrata de loialitatea clientilor nostri de-a lungul anilor.
Dar acest lucru nu este, nici pe departe, toata povestea lui SEIPEE. Atu-ul nostru este serviciul oferit clientilor: avand in stoc o gama larga de produse semi-finite, si un departament tehnic de avangarda, avem posibilitatea de a proiecta, produce, transforma si personaliza motoare electrice in conformitate cu cerintele cele mai precise ale clientelei noastre, cu cea mai rapida livrare si o constanta disponibilitate a serviciilor post-vanzare.
Motoarele noastre sunt adaptate la cele mai variate aplicatii si utilizari, cu o performanta intotdeauna conforma. Suntem o echipa calificata, dinamica si sarguincioasa; fiecare membru este constient ca joaca un rol esential in firma si este intotdeauna gata sa dea totul, pentru ca sarcina noastra este de a ne satisface clientii.
Scopul nostru nu este doar de a vinde un produs, ci de a oferi acel ceva in plus care ne individualizeaza.
Reteaua noastra de vnzari este distribuita in toata Italia si in strainatate si este intotdeauna la dispozitia dumneavoastra. Mult peste o mie de clienti stiu ca a achizitiona un motor SEIPEE este o garantie a calitatii!

 

 

Spot video